B 7.2.1 Kasvit pyrkivät tappamaan sinut -Anthony Chaffee
Low Carb Down Under – Cold Coast Convention and Exhibition Centre 8.10.2022 Tohtori Anthony Chaffee
https://www.youtube.com/watch?v=j1cqNDDG4aA
Tohtori Anthony Chaffee on Amerikkalainen Lääketieteeen tohtori – ja erikoistunut Neurogirurgiaan
Jo 20 vuoden ajan hän on tutkinut optimaalista Ravinto ohjetta Urheilijoiden suorituskyvyn tueksi ja terveydeksi
Hänen löytönään on se- että Useimmat Krooniset sairaudet joita lääkärit nykypäivänä hoitavat – NE aiheutuvat syömästämme ruuasta- tai ruuasta jota emme syö tarpeeksi- ja monet näistä sairauksista saadaan poistettua yksinkertaisin ruokavalio muutoksin
Tohtori Chaffee aloitti Yliopisto koultuksensa Molekyyli ja Solubiologiassa- sivuaineenaan Kemia Washingtonin Yliopistossa Washingtonissa Seattlessä jo 15 vuotiaana
Tämä jalostui Lääketieteen tohtorin tutkintoon Royal College of Surgeon – Kirurgiassa
Hän on Kansallisen tason ammatti urheilija Rugbyssä Englannissa ja Amerikassa- tämä on vienyt useita vuosia lääkärin opinnoista- MUTTA ne olivat pohjana- ja paljastivat mitä etuja Toipumiseen ja Suorituskykyyn saadaan ruokavaliolla
Hän tutustui liki sattumalta Lihansyöjän ruokavalioon jo 20 -vuotiaana ja toteutti sitä heti 5 vuotta- kun oli ensin oppinut Kasvien myrkyllisyydestä Yliopisto opintojensa kautta
Tämän jälkeen hän on uudelleen nostanut pöydälle tämän totuuden – ja omistaututunut suurelta osin oppimaan ja opettamaan Ruokavaliosta ja Ravinteista
Hän itse harjoittaa lihansyöjän ruokavaliota
Ohjeet suomenkielisen tekstityksen aktivointiin
- Klikkaa asetukset (hammasratas)
- Teksitykset
- Englanti (automaattisesti luotu)
- Uudestaan tekstitykset
- Automaattinen käännös
- Valitse alasvetovalikosta Suomi.
00:10 Kasvit pyrkivät estämään ettet söisi niitä pois- ne vastustavat tätä myrkyillään ”Plants are trying to kill you”
Kiitokset mukavasta esittelystä ja että kutsuitte minut mukaan tähän seminaariin
00:18 Topikkina tänään minulla on ”kasvit pyrkivät tappamaan sinut” provokatiivinen huudahdus- JA niin se on myös tarkoitettu olemaan- Sen tarkoitus on saada ihmiset AJATTELEMAAN- Eli suuri osa tunnistaa kyllä HIILIHYDRAATTIEN vaarat- jotka muuttavat meidät METABOSESTI – FYYSISESTI ja BIOLOGISESTI- eli aiheuttavat paljon harmia – MUTTA meidän on tiedettävä myös että on myös muita vaarallisia kemikaaleja ja myrkyllisiä aineita – joita syömme – ja jotka myös aiheuttavat harmia-
00:48 Katsotaanpa
1- Kasvitieteen 101 tietopaketti- Kasvit ovat eläviä organismeja jotka haluavat pysyä hengissä elävinä organismeina- ja kun syömme ne- ne kuolevat – eli Kasveilla on samanlainen puolustusmekanismi kuin muilla elävillä organismeilla
Kun ELÄIMET voivat taistella vastaan voimillaan tai juosta karkuun- KASVIT eivät voi – eli ne käyttävät puolustuksekseen paljon erilaisia muita keinoja ja MYRKKYJÄ- pelotteena ja puolustus kemikaaleinaan-joilla myrkyttävät eläimet jotka yrittävät syödä niitä- ja kaveilla on satoja eri myrkkyjä eri ELÄIMILLE ja LUONNON PATOGEENEILLE- jotka yrittävät syödä niitä-
01:19 Tämän vuoksi useimmat kasvit ovat Ihmisellekin syömäkelvottomia- Tiedämme kun niitä syömme – vain harvat luonnon kasvit siis ovat jotenkin syötäviä
01:40 2-Tuhansia myrkkyjä / puolustusmekanismeja- joita ovat esim- Lektiinit- niitäkin on tuhansia
Syaniidit- 2500 kasvia käyttää Syaniidia
Myrkyt kuten Phytaatit (phytates)- Tanniinit ja Oxalaatit
Hormoonihäiritsijät- Ravinnon imeytymisen estäjät (nutrient blockers)-
Valolle herkistävät-
ja Koiso kasvit (nightshades) jotka olemme tunteneet jo tuhansia vuosia- MUTTA jostakin syystä yhä syömme näitä kasveja
02:08 Eli Minä opin nämä Kasviopin perusteet 101 – jo 7 luokalla koulussa- että kasvit ja eläimet Evolutiivisesssä Asevarustelu- kilvassa- KASVIT tuleva yhä enemmän myrkyllisemmiksi – ja yhä harvempi eläin voi niitä syödä- jotta nämä kasvit voisvat menestyä ja kasvaa hyvin- ja ELÄIMET yhä valikoivimmiksi keskittyen tiettyihin kasvi ryhmiin joita voivat syödä- eli adaptoituvat juuri niiden kasvien myrkkyihin- Kuten KOALAT tai PANDAT – nekin syövät vain tiettyjä kasveja – ja jos syövät muita ne tulevat erittäin sairaiksi
02:43 Se miten MINÄ päädyin syömään vain LIHAA ja VETTÄ- se tapahtui 22 vuotta sitten kun tutustuin SYÖPIEN Biologiaan- Washigtonin Yliopistossa Seatlessa- Kävime läpi miten kasvit käyttävät puolustus kemikaaleja itsepuolustuksekseen- Katsoimme tätä SYÖPIEN näkökulmasta – Tutkimme siis KARSINOGEENEJÄ- ja huomasimme jo silloin 20 vuotta sitten että RUUSUKAALI yksin sisältää yli 136 eri Ihmisen Karsinogeeniä niissä- Miksi sii kukaan syö Ruusukaaleja- ne maistuvat kitkeriltä- yksikään lapsi ei niitä vahingiossa söisi- Ihmisen aivot ja kieli kyllä tunnistavat näitä- ja kertovat meille ”tämä on pahaksi meille- sylkäise pois” Eli jos annat vastasyntyneelle Ruusukaalia hän sylkäisee sen pois- Ja kun annat hänelle pekonia- silmät syttyvät
HERKKUSSIENILLÄ- niillä on yli 100 tunnettua Karsinogeeniä – mutta myös SPINAATILLA- LEHTIKAALILLA- LEHTISALAATTI- KAALILLA- KURKULLA- PARSAKAALILLA
KAIKILLA Kasveilla joita tapaat Ruoka kaupassa
Yhdelläkään ei ole alle 60 tunnettua Ihmiselle vahingollista Karsinogeenia- vaan runsaasti enemmän
04:03 Spruce Ames Bergeleyn Yliopistosta on tutkinut jo -80 luvulla- Näistä kasvien myrkkyjä – ja Palaamme tähän myöhemmin-
Olimme siis Opiskelijoina erittäin yllättyneitä kun opimme tämän kasveista ja myös tänään-
MUTTA tänäänhän sanotaan KASVISTEN olevan hyväksi meille!?
Professorimme saattoi lukea ajatuksemme- ja katsoi meitä ajatellen- ”ette varmasti päässeet vielä jyvälle tästä” JA hän sanoi ”En tarvitse Salaatteja- enkä lainkaan kasviksia- enkä anna myöskään lasteni syödä kasviksia – Kasvikset yrittävät tappaa sinut!”
04:37 Niinpä minäkin lopetin välittömästi kasvisten syönnin- Mutta Ruokakaupoissa kaikissa ruoissa on kasviksia – Ruokakaupan valikoimassa- kaikki joko on kasviksia tai niissä on kasviksia sisältönään
JA minä kävelin ympyrää- ja päätin -KANANMUNIA ja LIHAA- Söin ainoastaan niitä ja sain huimia terveys hyötyjä – Pelasin RYGBYÄ Yliopisto sarjassa Opintojeni aikana- ja Fyysinen Suorituskykyni ja urheilijan suorituskykyni kasvoivat dramaattisesti
Ero oli kuin Yöllä ja Päivällä – JA koen yhä tänään näitä huimia positiivisiä hyötyjä 22 vuotta myöhemmin
05:12 Kasvikset ja Eläimet Evolutiivinen kilpajuoksu
Suurin osa kasveista tappaa useimmat eläimet- eli ei ole niin että vain osa kasveista on myrkyllisä – Vaan että KAIKKI Kasvit ovat myrkyllisiä – ja Kasveja syövät eläimet ovat kehittyneet evoluution myötä myös kykenemään selviytymään joistakin Kasviksista ja niiden myrkyistä
Eli jos ne syövät jotakin muuta kasvia ne joko sairastuvat tai kuolevat
05:32 Symbioosi tiettyjen kasvien ja eläinten välillä
Luonnossa eläimet syövät monotonisesti juuri tiettyjä kasveja- Maailmassa on 340 000 kasvi lajiketta – ja PANDAT syövät vain yhtä lajia – HEVOSET ja LEHMÄT Lauduntavat ja syövät Heinää – ja vain tiettyä heinää – Ja KIRAHVIT tiettyjä Lehtiä – eri lehtiä kuin GORILLA tai kuin mitä KAURIS syö jne.. JA jos sotket näiden eläinten ruokalajit ne sairastuvat tai kuolevat
06:01 Eli on SYMBIOOSI Kasvisten ja Eläinten välillä- Tämä onkin Evoluutioinen trendi ja kehityskulku ekosysteemissämme – Eläimet ovat kehittyneet rinta rinnan – tasamaalla ja ruohotasangoilla- joilla on kehittynyt isoja laiduntavia eläimiä – ja kasvit ja eläimet toimivat symbioottisesti yhteistyössä
06:18 Hedelmät ja Viljat – ehkä ne haluavat jonkun syövän heidät- Ei välttämättä IHMISEN- koska Sopivien eläinten SUOLISTO valmistaa niistä kasvukelpoisen idun- joka tulee ulosteena maahan
Kuten KASUUAARI LINTU (cassowary bird) täällä Australiassa – ne syövät yli 150 eri marjaa ja hedelmää
Ja nämä ovat ihmiselle tappavan vaarallisia – ja periaatteessa mille muulle eläimelle tahansa
Tämä koska näiden marjojen ja hedelmien siemenet eivät idä muiden kuin Kasuaari lintujen suolistossa – eli niiden täytyy ensin päästä läpi Kasuaari Linnun suoliston läpi – JA ilman Kasuaari Lintuja- Nuo Hedelmä kasvit ja Marjat kuolevat
06:58 Meilläkin on sanonta- ”älä syö punaisia marjoja”
Eli useimat kasvit ovat yhä itse asiassa Myrkyllisiä ihmiselle –
07:12 Tämä on Professori Bruce Amesin tutkimus ”Man-Made and Natural Carcinogens: Putting TheRisks in Perspective”
-linkki- https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&ved=2ahUKEwj_neHAhpP-AhWFjosKHTQaCMAQFnoECAwQAQ&url=http%3A%2F%2Fwww.garfield.library.upenn.edu%2Fessays%2Fv14p352y1991.pdf&usg=AOvVaw0x4SCgfJl350lHEhEHYzgb
Tämä jukaistiin siis vuona 1989 – ja Professori Ames osoitti – että luonnolliset Viljat ja Kasvikset sisältävät 10.000 kertaisesti enemmän LUONOLLISESTI SYNTYNEITÄ HYÖNTEISMYRKKYJÄ painonsa mukaisesti – kuin Teollisesti valmistetut Hyönteismyrkyt joita niihin käytämme – ja ne myös aiheuttavat monikertaisesti SYÖPÄÄ kuin Teolliset Tuholaismyrkyt
Tässä tarkasteltiin erityisesti ALR hyönteismyrkkyä (pesticide) ja tästä myrkystä on pyritty eroon – ja PINAATTI on jopa pahempaa !
07:46 Professori Ames osoitti 42 eri myrkkyä joita on valtavan (plethora) useassa eri kasvilajeissa- joita siis löytyy Ruoka marketeissamme- eli 42 Myrkkyä joista 20 oli KARSINOGEENISTÄ Hiirille –
Tämä oli 11 vuotta ennen kuin minä tutkin Syöpien Biologiaa – ja tunnemmekin nyt 136 eri myrkkyä yksin RUUSUKAALISSA
08:14 Eli vaikka tänäkin päivänä WHO Maailman Ruoka Järjestö- myös sen tiedoista löytyy tieto näistä kasvi myrkyistä- vaikka ne suosivat kasvisten käyttöä
Lihassa olevat suoja myrkyt niihin ei ihminen reagoi-
”Aquatic biotoxins” eli LEVIEN Biomyrkyt joita simpukat ja kalat syövät – ja ne voivat sitten myrkyttää myös ihmiset- MUTTA välttelemme näiden myrkyttyneiden alueiden kaloja ja simpukoita (kuten kuivuvat levät saastuttivat simpukoiden myrkyttymisen -ja sitten niiden syöneet ihmiset)
08:55 Kuten Syanidi -Purana humoris-
Lektiini Solaniini- Mycotoxiini- jne.. ja myös Myrkyllisiä Sieniä
Kuvitelkaa- Syömme SIENIÄ
vaikka niitä on yli 10.000 erilaista lajia maailmassa – KUINKA moni niistä ei aiheuta sinulle uskonnollista huumaavaa kokemusta tai kuolemaa heti paikalla?
Niitä on noin 5 eri lajista SIENTÄ jotka ei auiheuta näitä akuutteja reaktioita – Ja jotka voivat olla jopa hyväksi sinulle- On siis rohkeaa valita oikea Sieni- Uhka terveydellesi on suuri
09:25 WHO sanoo Luonnolliset myrkyt aiheuttavat useita kielteisiä terveysvaikutuksia ja asettavat vaaran ihmisille ja karjalle ”natural toxins cause a variety of adverce health effects and pose serious threat to humans & livestock” -linkki- https://www.who.int/news-room/fact-sheets/detail/natural-toxins-in-food
Jotkut näistä myrkyistä ovat extermely erittäin potentteja myrkyttämään- JA näitä syömme silti koko ajan
WHO antaa esimerkkejä näistä – Akuutteja terveysvaikutuksia voivat olla akuutti Myrkyttyminen alkaen Allergisista reaktioista – tai suoliston Ripuli- vatsakipuja- ja KUOLEMA
Pitkä aikaisia vaikutuksia Immuuni Puolustuksemme heikentymiseen (reproductive) tai Hermostoomme ja myös Syöpiin
09:55 Kuten tänään puhuimme syömämme ruuan vaikutuksesta MITOKODRIOIHIMME ja sen vaikutus myös SYÖPIIN – KAIKKI nämä Kasvien Karsinogeenit ne vahingoittavat Mitokondrioitamme
10:05 Eri kasvien Myrkky kategoriat- LEKTIINIT proteiinit – niitä on erittäin -erittäin useissa eri kasveissa on hurjasti Lektiinejä – Lektiinejä on myös eläinten lihassa – Mutta Ihmiselle ne eivät aiheuta harmeja-
Lektiinit ovat ehkä kehitetty antipatogeenisiksi (antipathnogenic)- evoluutioperusteisesti erittäin vanhoja – Kehittyneet patogeenejä vastaan- kuten hyönteisiä – Mutta on tietysti ristiin reagointia eri luonnon kappaleiden kanssa
10:35 Nämä LEKTIINIT voivat liittyä siis HIILIHYDRATTEIHIN Solujen pinnalla
Tätä tutkimus löytää yhä enemmän – kuten Tohtori Paul Mason – Paulilla on mainio oppitunti Lektiineistä – jonka paul esitti edellisessä Seminaarissamme – Ja Tohtori Gundry kirjoitti kirjan ”Kasvien paradoxi” (the plant paradox) jossa kertoi miten vaarallisia kasvisten LEKTIINIT ovat – MUTTA silti suosittelee että voisit syösä kasvi perusteita ruokavaliota- JOHON johtopäätökseen minä en kyllä tulisi
11:10 Kun puhumme paljon Hiilihydraateista – ja kuinka Kroonisesti korkea insuliini (hyperinsulinemia) voi aiheuttaa useita eri ongelmia- MUTTA sitä emme vielä laajemmin ymmärrä- ETTÄ LEKTIINIT voivat liittyä IINSULIINI- Reseptoreihin- tarttua niihin kovemmin kuin Insuliini- ja aiheuttaa (insulinogenic) eli Insuliinitasoja kasvattavaa reaktiota
JA myös LEPTIIN reseptoreihin – LEPTIINI on KYLLÄISYYS signaali – joka vapautuu (adipose tissue) Rasva kudoksesta JA Stressi Reseptoreista- KUN vatsasi on täynnä – ja kertovat että olemme kylläisiä tai emme ole
11:46 Eli Lektiini tukkii Insuliini ja Leptiini reseptorit – ja kun se estää Kylläisyyden signaalin – et enäätunnista kylläisyyttä – ja syötkin nyt enemmän
Tämä on myös KETO ruokavaliolla hyvä huomioida eli kasvisten vaikutus- ja kun poistat Kasvikset saat myös Yli-painoasi putoamaan
Tutkimus joka tutki sama kaloristen ruokavalioiden (isocaloric) – jossa toisessa ryhmässä poistettiin Lektiinit ruokavaliosta – ja tässä ryhmässä kaikki saivat ylipainoaan putoamaan- kun toinen ryhmä ei saanut
12:23 Lektiinit yhdistetään myös PARKINSONIN tautiin – eli VAGUS HERMON kautta niitä löytyy Parkinson aivoista – jossa ne vahingoittavat soluja- ja niiden nähdään olevan vaikuttamassa Parkinsonin sairaudessa
Tämä tutkimus tehtiin jo 2015 Tanskassa jossa analysoitiin ja katsottiin Vagotomy- eli Vagus hermon katkaisu vatsan läheltä- Tutkimusaika 1970 -1990 – ja löydöksenä oli Parkinsonin sairauden määrissä 67 % väheneminen kun Vagus Hermo oli katkaistu – kiintoisaa
12:58 Lisää Lektiineistä Vehnä Itujen GLUTEIINI (wheat germ gluten) jonka moni kyllä tuntee – se on toinen LEKTIINI- Tämä Lektiini liittyy HIILIHYDRAATTIEN pintaan – ne ovat Antigeenisiä enterocyyteissäsi (antigens on your enterocytes)- eli Suolen seinämän sisäpinnassa -ja voi puhkaista ja vahingoittaa suolen seinämää- se voi tuhota siis Suolen sisäpinnan ”tiukkaa solukkoa” (tight junction)
13:19 Nyt Suolen seinämän puhkaisu– puhkaiseen kehon suojan monenlaisia vaaroja vastaan – kehon sisään pääsee asioita joita ei tulisi päästä- kuten Bakteerit ja Kemikaalit ja Lektiinit – ne pääsevät suoraan kehon puolustuksen läpi – ja aiheuttamaan monia ongelmia – kuten tekevät myös insuliini reseptoreille
13:35 Liopolysakkariidit (lipopolysaccarides) ne voivat tulle kehoomme Bakteereista- JA ne voivat liittyä Toll-like reseptoreihin – ja aiheuttaa tulehdus reaktio tapahtumasarjan
13:48 Lektiinit voivat Myös molecular mimicry- eli matkivat Kolesteroliamme – ja aiheuttavat Autoimmuuni sairauksia – eli Lektiinit ovat keholle vieraita – ja kun ne pääsevät kehoon- keho ei niistä pidä – ja Keho hyökkää niitä vastaan antibody- Immuuni puolustuksella
”molecular mimimicry causing Autoimmune including Tyypin 1 Diabetes
14:03 Jotkut ihmiset ovat Geneettisesti kykeneviä
käsittelemään näitä antibodi tulehdus reaktiota kun nämä hyökkäävät solujasi vastaan – Hyökkäävät patogeenit kuten Lektiinit – ja nyt kehossa on iso määrä antibodies eli kehon Vasta aineita JOTKA hyökkäävät omia solujaan vastaan- ja suurimmalle osalle kehityy iso Tulehdusreaktio ja Autoimmuuni Sairauksia – Ja tämän osoitti jo 1800 luvulla tohtori J H Salisbury– ”salisburys steak reverses Crohns- RA, UC & more” Hänellä oli 30 vuoden tutkimus projekti Ihmisen optimaalisen ruokavalion- Ja hän kirjoitti myös kirjan ”the realition between alimentation and disease” jossa hän avasi Suhteen Ruokavalion ja Terveyden välillä- JA tämä on myös minun argumentaationi pohja-
14:41 Tämä tutkimus oli ennen prosessoitua sokeria- JA hänen löytönä oli – että puhdas LIHA ja VESI Ruokavalio – Se korjasi ”rheumatoid arthritis” Nivel Reuman – Crohnin taudin- ”ulcerative colitis” eli haavaisen Paksuolen tulehduksen
Tämä oli vuosisata ennekuin meille kehittyi Lääkkeitä näihin- JA ihmiset ympäri maailman noudattavat tätä ruokavaliota – Tunnetteko Jordan Petersonin ja hänen tyttärensä Michaela Petersonin- jolla oli nuoruusiän Nivelreuma – ja oli tehty jo kaksi nivelten korvaus leikkausta Nilkastaan ja Lantiostaan ollessaan 16 vuotias
15:24 Michaela aloitti siis KETO ruokavalion- kja eliminoi ensin paljon myrkkyjä pois ruokavaliostaan- Etenkin KOISO kasvit – ja tulokset olivat erittäin hyviä- Hän poisti kaikki kasvikset – ja lopulta LIHA ja VESI Ruokavaliolle- NYT hän on täysin terve ja hänellä on lapsia – Hän kokeili kerran salaatteja- ja heti ”flair-up” reumatulehdus oireet nousivat- ja hän totesikin etten koskaan syö enää kasviksia
15:48 Cyanogenic- Glycosides- joita esiintyy Casava juuressa (thyroid & nerve damage, death) – josta puhumme vielä Kitkerät Mantelit (poisoning , death) – Kun pureskelet Maniokkia tai kitkerää Mantelia- Syanidia vapautuu – eli se on kuoressa suojamekanismina- ei vai itse kasvin sisällä- Maniokki on kitkerää ja makeaa- NE molemmat ovat kolmanneksi tärkein kalorien lähde- Trooppisilla alueilla – ja yli 500 Miljoonalle ihmiselle- Eli tämä tärkeä kaloreiden lähde sisältää Syaniidia – KITKERÄ Maniokki TAPPAA sinut – eli se on prosessoitava tietyllä tavalla- Ja Itkerää Casavaa kasvatetaan koska laiduntavat eläimet muuten söisivät ne- Nyt eläimetkään eivät kykyne syömään näitä- Mutta silti osa Syaniidista jää Casavaan – ja Pitkäaikanen matalatasoinenkin altistus voi aiheuttaa vakavia vaikutuksia Kilpirauhas ja Neurologisia vaurioita- ja vakavia seurauksia
Hapettavat kehoamme- ja tuhoavat immuunipuolustuskykyämme (immunosupressant)
17:09 Meillä ei syödä Maniokkia mutta Mantelia- eikä ymmärretä että 400-800 gramma Mantelia voi olla TAPPAVA annos SYANIIDIA aikuiselle ihmiselle- ja silti annamme tätä myös Lapsille ja myymme ruoka kaupoissa kaikkialla
Ja on myös Kitkerä Manteli joka on kasvin sisällä kuten hedelmäliha- joka näyttää kuihtuneelta Mantelilta – Se on erittäin kitkerä kun siinä on paljon Syanidia- jopa 1-2 tällaista mantelia pureskeltuna voi olla tappava annos Aikuiselle ihmiselle
17:39 Myrkyllisyys Water Hemlock- eli MyrkkyKatko kasvi joka aiheuttaa suoraan myrkyttymisen – se on aivojemme aktiivisuus GABA reseptoreiden- vastustaja ”antagonist” ja Epilepsia ja kuume kouristukset alkavat ja kuolet minuuteissa- JOPA puolikas lehti on tappava annos aikuisille- Lapset jotka ovat tehneen PILLEJÄ näistä kasvin rungoista Amerikassa tiedetään sairastuneen ja jopa kuolleen – Se on erittäin- erittäin myrkyllinen kasvi
18:04 Oxalaaatit niitä tarttuu maaperästä useisiin tuntemiimme kasveihin- Riisi Pinaatti Selleri Maissi jne..-jotka aiheuttavat TULEHDUSTA kehoomme – ja aiheuttavat munuaiskiviä
18:14 Tanniinit ne blokkaavat ruuansulatus enzyymejä hidastaa kasvua ja isot annokset voivat aiheuttaa Maksan Nekroosin (lever negrosis)
18:22 Kasvi Siemen öljyt- ne korreloivat kehon tulehdustiloihin ja sydän sairauksiin (CVD) – ja Hapettavat kehoamme- ja painavat alas immuunipuolustuskykyämme (immuno supressant)
Ne ovat myrkyllisiä jo heti kun valmistuvat tehtaalla- ne ovat epävakaita ja hapettuvat siis nopeasti – ja ovat Tulehdusta kehoomme tuovia (pro-inflamatory) ja Hapetusta
Ja on selvä korrelaatio jo vuoden 1906 kasvis öljyjen tulosta markkinoille ja niiden kasvukäyrä kuvaaja ja Sydän Verisuoni Sairauksilla (CVD) kasvu käyrä kuvaajalla- kun samaan aikaan Eläinperäisten Rasvojen kulutus on laskenut
Luin kinnostavan tutkimuksen -70 luvulta jossa todettiin tämä Immuunipuolustuksen alas painava vaikutus (immunopressant) – ja tämä toi apua MUNUAISTEN SIIRTO potilaille- eli Immuunipuolustus ei blokkaa uutta munuaista – MUTTA sivuvaikutuksen kaikille tuli SYÖPÄ sivuvaikutuksena- ja tämän käyttäminen täytyikin lopettaa
19:00 Hormoni häiritsijät (hormone disruptors)- Phytoestrogeenit – joilla voi olla estrogeenien kaltainen vaikutus kehossasi – Juttelin juuri edellisviikolla Rintasyöpä potilaan kanssa- heidän Syöpä lääkärinsä- ontologista- Lääkäri ei halunnut heidän syövän PUNAISTA LIHAA lihassa olevien hormonien vuoksi
MUTTA katso tätä 85 gramman pihvissä punaista lihaa on on 3,9 nanogrammaa Estrogeeniä- eli hormoni hoidetuilla lehmän lihassa- ja Pyhoestrogeeniä Soijassa on yli Miljoona nanogrammaa 85 Grammassa- Eli kun korvaat Lihan Kasviksilla- joissa on hurjasti Phytoestrogeenejä- ja raskauden esto pillereissä on noin 35.000 nanogrammaa estrogeeniä – ja viriilin iän nainen tuottaa yli 100.000 nanogrammaa estrogeeniä päivässä-
ELI 3,9 nanogrammaa ei ole lainkaan merkityksellinen – se on otettu ulos kontekstissa kun varoitellaan siitä
20:08 Soijan on havaittu vähentävän syntyvyyttä Lampailla- matalampi sperman määrä – ja saattaa kääntää sexi hormonien tasosi vinksalleen
20:16 Ravinteiden Imeytymisen estäjät – kuten Tanniini ja Oxalaatit jotka voivat ottaa kyytiin eri mineraaleja maasta – ne myös voivat estää omien entsyymiesi toiminnan ja ruuansulatus toiminnan- Soija ja Vehnä niissä on Proteus inhibitors- jotka estävät proteaasi entzyymin tuoton Haimasta (proteiinia pilkkovat entzyymit)- jotka auttavat sulattamaan ravinnoksemme normaalisti (bioavailable) ravinnoksi sopivan ruuan kuten punaisen lihan
Kasveissa oleva Proteiini- se ei ole Bioavailable- ihmisravinnoksi – kuten Vehnässä 80 prosenttia proteiinista GLUTEENIA- ja se on totaalisetsi meille käyttökelvotonta proteiinia- käytettäväksi proteiinina – ja se vähä mikä on jäljellä – sen imeytymisen estää tämä Entzyymien esto – ”protease ihibition”- JA Vehnän protease inhibitor estäjä- se STIMULOI TOLAC- Resptoreita- joka lisää tulehdusta
21:05 Phytaatit (phytates)- näitä on joissakin kasveissa – ja nämä tarttuvat mineraaleihin – mineraali suoloihin- ja estää kykysi saada näitä kuten Kalsium- ja Magnesium
Tuo kasvien liitos on siis rikkomaton – kun syömme noita tanniineja ja Oxalaatteja emme saa niistä imeytymään noita minaraalisuoja kuten Kalsiumia ja Magnesiumia
21:32 Eli vaikka tuotepaketissa lukee ravinteiden määrä – se ei tarkoita että saisit käyttöösi tuon pakkkauksessa ilmoitetun sisällön ravinteista
Eli mielestäni on todella asetettava rajoitteet näiden päivittäiselle käytölle- Syömäsi ruoka siis vaikuttaa miten saat ravinteita kehoosi – ja kaikki Ravinto aineiden saatavuus ohjeet (RDA)- ne laadittiin nykyaikana jolloin ihmiset syövät juuri sekalaista ravintoa sekaisin
21:56 KUIDUT- ne voivat olla fyysinen estäjä- Enrzyymien ja syömämme ruuan välillä – eli se voi tulla tielle niin ettei ravinto pääse imeytymään Suolen Sisäseinämästä- (lumen of intestine)
Eli et saa hajoitetua ja imeytettyä enää ravintoa kuin ilman kuituja
Kuituja alettiin kehua -80 luvulla- ”syö kuituja” sanottiin- MUTTA ne vain estävät ravintoaineiden imeytymisen ja laihdut- eli KUIHDUT- tämä ei ole biologisesti evoluonisesti järkevää- Ei ole selviytymisemme kannalta järkevää että estämme ravintoaineiden imeytymisen
22:43 Photosensitiivisyys- auringonvalolle herkistyttävä vaikutus – On erilaisia ”furana coumarins” Joista jo mainitsin- kuten Sitrus ja Porkkana kasvien ryhmässä – kuten LIMEN mehu – siinä on näitä ”coumarines” eli Kumariinejä – ja kun saat niitä ihollesi- ne reagoivat valoon – eli aktivoituvat valon vaikutuksesta- ja liittyvät proteiineihin- ja DNA:han ja aiheuttavat pysyvää vahinkoa iholle – Lapsille on aiheutunut toisen asteen palovammoja – vain puristamalla käsin LIME sitruunaa auringossa
23:15 SELLERI ja PALSTERNAKKA niissä on myös näitä photo coumariinejä- jotka tekevät sinusta auringonvalolle herkistyviä (photosensitive)- JA Sellerissä itsessään- on ”ailment called sellery dermatitis” eli SELLERI IHOTTUMA- joka on Sellerin kerääjien yleinen ihottuma reaktio-he tulevat valonherkiksi (photosensitive) ja saavat näitä kauheita palovammoje kuten näet kuvissa-
23:37 Ja tässä kuvassa on lampaiden kasvoista kuvia kasvo vaurioista- jotka ova saaneet kasveista -joita eivät normaalisti syö
Näet tätä laiduntavien tuotanto-eläinten eläinten vammoina- LUONNOSSA eläimet osavat välttää näitä heille vääriä kasveja
23:58 Nightshades- eli KOISO KASVIT- Kuten:
Herneet-(palkokasvit ) chilit PAPRIKAT eli pallo paprikat- TOMAATIT- PERUNA- JYVÄT – MUNAKOISO-
Ne sisältävät SOLINIINIÄ (solinine)- ja ne ovat jo tuhansia vuosia ihmiset tunteneet vaarallisina- mutta kuten ”belladonna deadly nightshades” ja Tupakka- niissä on (solony) Solooni myrkkyä muiden myrkkyjen ohella
Mutta me jatkuvasti syömme Perunaa- Munakoisoa- Paprikaa- Kapsimkumia- nämä ovat KOISO Kasveja- ja kaikki tuottavat Solaniini Myrkkyä
24:22 Se mitä unohdamme – kun adoptoimme nämä kasvit ”uudesta maailmasta” Pohjois- ja Etelä Amerikasta-
A-Noilla ihmisillä oli vain vähän lihaa tarjolla heillä oli pakko syödä näitä hengisssä pysyäkseen
B- He prosessoivat näitä kasveja erityisellä tavalla- TOMAATTI- kun se on vihreä- siinä on paljon SOLANIINIÄ – he kypsyttivät ne sitten valkaisivat ne ja kuorivat ja pois siemenet – juuri noissa osissa on suurin määrä Solaniiniä – JA PERUNAT he kuorivat – ”oho me mietimme”- kuorissahan on kaikki ravinteet- ja vitamiinit – MUTTA kasvin ulko-kuorissa on juuri enten myrkkyjä – Kasvin ulko-kuori on Immuunipuolustuksen suoja muuri kasville- ja Useat vanhemmat ovat neuvoneet -”pitäkää perunat pimeässä” ja jos ne muuttuvat VIREIKSI- ne on heitettävä pois- tai jos niihin tule ITUJA – on leikattava koko itu silmä pois tai koko peruna
70 ihmistä vuosittain kuolee PERUNAN syöntiin !
25:32 Kasvit eivät ole optimaalista ihmisravintoa- Kuvassa on Englantilaisen puutahan portista kuva- Puutaha jossa on jalostettu näitä erittäin erittäin myrkyllisiä kasveja
Ja nämä voivat olla tappavia JO kun menet niiden läheisyyteen – kemikaaleista joita ne erittävät- Tuon puutarhan Puutarha päällikkö on kuollut juuri tallaiseen kasvimyrkytykseen
26:03 Hypätään takaisin LEKTIINEIHIN – BRYSON on toinen Lektiini -myrkky – erittäin erittäin myrkyllinen – se tulee esim Castor PAPUJEN kuoresta- vain muutama milligramma tapaa sinut (invariably) erottelematta -kaikki
26:19 KASVIT-
Sisältävätkö ne ravinteita? KYLLÄ- ne ovat eläviä ja niillä on maasta saatuja ravinteita ja ovat hyväksi toisille eläville asioille kuten sienille- Mutta ihmiselle bioavailability- se ei ole sopivaa ravintoa – ja Meidän ON UUSITTAVA RAVINTO OHJEISTUS (RDA)
Eli on aivan super- tärkeää että saat myös ravinteita imeytymään kehoosi- on estettävä nämä ravinnon imeytymisen estäjät (nutrient blockes) ruoansulatuksen häiritsijät (disrupter)
Jos mietimme KETO Ruokavaliota – LIHA on erittäin ravintotiheää ja hyvin imeytyvää
Sisältävätkö KASVIKSET jotakin ravintoainetta jota ei löydy Lihasta? EIVÄT
Onko KASVIKSISSA jotain elintärkeää (in vital essential) ravinteita, joita sinun on saatava jota et voi saada Lihasta? EI- meillä on loppumaton esimerkkien määrä tästä alkaen jo antiikin ajoista mutta myös nykypäivästä – Masait- Inuiitit- Nanettet – ja jääkauden eläneet esi-isämme- HE luottivat LIHA perusteiseen ruokavalioon- MINÄ itse olet toteuttanut tätä jo vuosikymmeniä – ja on myös muita Läntisen Euroopan taustaisia ihmisiä, jotka ovat toteuttaneet paljon pitempään Liha perusteita ruokavaliota
27:24 Aiheuttavatko Kasvit vahinkoa meille? KYLLÄ- On tuhansia ja tuhansia puolustus mekanismeja ja kemikaaleja joilla kasvit myös vahingoittavat meitä- Olen tässä erityksessä ainoastaan raapaissut tätää pintaa
27:38 Miksi tämä on tärkeää myös meille Lääkäreille tietää- Koska nämä puolustus kemikaalit aiheuttavat laajan kuorman harmia ja sairauksia populaatiossamme – EMMEKÄ ota tätä huomioon
Ajattelemme vain- No- Tämä sairaus – meidän täytyy hoitaa sairautta- EMME ymmärrä että kyse on MYRKYTYS tilasta – Ja meidän on poistettava myrkky ruokavaliosta- ja annetaan kehon toipua ilman lääkkeitä luonnollisesti – Hoidamme vain Oireita -lääkkein
Kukaan ei voi väittää että DIABETES aiheutuu Diabetes lääke METFORMIN puutteesta:)
Meidän on katsottava
28:25 Kotieläinten ravinto asioissa olemme tunteneet nämä juuri syyt jo pitkään- ”the slobbers” eli kuolaaminen -”paralytic tongue”eli halvaantunut kieli- ”big head”iso päisyys- ”limb neck” eli roikkuva niska- ”grazy cow syndrome”eli Hullunlehmän tauti ja tiedämme näiden aiheutuvat väärästä ruokavaliosta
28:43 Nyt meidän Lääkäreiden on myös huomattava ihmisravinnon merkitys KROONISIIN Sairauksiin – ja myrkytyksiin – ja Krooniset sairaudet eivät olekaan sairauksia- vaan oireita- ja MYRKYTTYMINEN ja HEIKKO RAVINNE taso kehossamme – Myrkkyjen kertyminen kehoon ihmiselle sopimattomasta ravinnosta- ja puute hyvin ravinteikkaasta ruuasta- eli syömme liikaa kasviksia ja liian vähän lihaa
29:05 Kutsun tätä ”Myrkyllisyys TEORIAKSI modernien sairauksien taustalla!”
Katsomme tätä väärästä kulmasta- JA kun katsomme tätä väärin- annamme potilaillemme väärää ohjausta ja lääkkeitä – Sairaalassa tehdään väärä diagnoosi ja annetaan vääriä hoitoja ja lääkkeitä – JA EMME HOIDA- vaan SAIRASTUTAMME yhä enemmän potilaitamme
29:19 Tämä näkyy myös huonoista hoito tuloksista – Käytämme MILJARDEJA näiden KROONISTEN sairauksien hoitoon- ja tilanne vain pahenee- emme saa poistettua näitä sairauksia ja ihmiset eivät saa hoidosta hyötyjä- päinvastoin
Tämä johtuu siitä että katsomme sairauksia väärästä kulmasta- lääkehoidon kulmasta
29:30 Kuten JOKAINEN LÄÄKÄRI on jo 50 vuotta sanonut- ”Syö enemmän kasviksia”
SANON NYT – ÄLÄ SYÖ KASVIKSIA !
Tässäpä teille mietittäväksi- Kiitoksia
Ja toimii Australiassa Pethissä- jossa toimii yksityisenä vastaanottavana lääkärinä – kliinikkona Toiminnallisen lääketieteen ja ravinnon aiheessa