B 2.4 10 Vahingollisinta Ruokaa Sten Ekberg

Näin saat suomenkieliset tekstit videoon

Ohjeet suomenkielisen tekstityksen aktivointiin

  1. Klikkaa asetukset (hammasratas)
  2. Teksitykset
  3. Englanti (automaattisesti luotu)
  4. Uudestaan tekstitykset
  5. Automaattinen käännös
  6. Valitse alasvetovalikosta Suomi.

Sten on Holistinen- kokonaiskatsannollinen Lääkäri ja Olympia 10 ottelija Ruotsin ennätyksen haltija aikoinaan- Stenin ajatuksesna on kuinka pysyä terveenä pitkän iän ajan ja Sten esittää asiat selkeästi ja ymmärrettävästi
Stenin sivustolla saat ohjeet painon pudotukseen – Ravinteisiin- Matala Hiilihydraatti Ruokavalioon -saadaan apu – Kylmiin käsiin ja jalkohin –

Kokonaisvaltainen terveys ajatus- Kivun lievitys -Verenpaineen hallinta Diabeteksen poistaminen ilman lääkkeitä ja ilman kalorirajoitetta
Stressin vähentäminen
Miten harjoitella
Kilpirauhas asiaa
KETO Ruokavaliosta – Aivojen terveys vinkit
Aidolta Lääkäriltä
10 Ruokaa joita tulisi välttää

1 # PROSESSOITU RUOKA
2 # Valkoinen ja myös ”kokojyvä” VEHNÄ (vilja) LEIPÄ
3 # TONNIKALA
4 # ”KEVYT LIMUKAT”
5 # PERUNA-LASTUT
6 # VAAHTERA SIIRAPPI
7 # MARGARIINIT
8 # ENERGIAJUOMAT
9 # HEDELMÄ MEHUT
10 # KINKUT MAKKARAT SALAMIT

https://youtu.be/EWCzkLdfJdo?si=TJal-8frSO4I32xT

Oletko huomannut – kun pyrit syömään Terveellisesti – että jokaisessa ruuassa on LISÄAINEITA ?
KOETA Välttää näitä Kymmentä (10) Kaikein VAHINGOLLISINTA – joita ihmiset kuitenkin syövät
Useat tuotteet maistuvat hyviltä- MUTTA ovat vaaraksi terveydellesi

00:00 Tervehdys terveyden mestarit
Joskus ihmiset syövät väärää ravintoa koska he eivät tiedä paremmasta- JA toisaalta heille myös opetetaan syömään ihmiselle vahingollista ruokaa
Eli tänään käyn läpi todelliset syyt miksi välttää näitä 10 vaarallisinta ruokaa ihmiselle
00:17 Eli aloitetaan- ei missään tärkeysjärjestyksessä- Mutta
10 VÄLTETTÄVÄÄ

1# PROSESSOITU RUOKA
kuten TÖLKKI keitot (Jalosteet)- (kuvassa on anonyymi säilyke)
MUTTA mikä on kiinnostavinta tässsä- Se on tuote-sisältö– mitä nämä säilyke tuotteet saattavat sisältää
00:35 Esimerkkinä seuraava sisltöinen säilyketölkki- Jossa Valmistaja nostaa Objetiivisimmaksi on SUOLAN määrä
Mutta minusta SUOLA on ainoa suhteellisesti turvallinen sisältö tässä tute sisältö listassa
KUN sisällössä puhutaan (enriched) RIKASTETUSTA- Tämän tulisi soittaa jo HÄTÄ kelloja
Se tarkoitta että otetaan pois paljon jotakin- ja laitetaan vain osa tuosta takaisin- Eli kuten antaisisit minulle dollarin ja annan takaisin centin- Silloin olen ”Rikastanut” sinun antaman dollarin centiksi
Eli RIKASTETUT ruuat ovat PROSESSOITUJA ja KÖYHDYTETTYJÄ (depleted)
01:15 Seuraavaksi listassa tulee Yleisin- eli VEHNÄ- jonka käymme läpi hieman myöhemmin – Se on siis YLEISIN ALLERGIOITA aiheuttava- JA juuri kukaan ei voi nykyaikana sietää soluillaan Venhää
01:28 MONOSODIUM GLUTAMAATTI- SE on EXITOSIINI ja NEUROTOXIINI- jolla saadaan Aivomme rakastamaan ruokaa- maistumaan paremmalle- SE TAPPAA Aivo SOLUJA- JA se saa sinut syömään enemmän tiettyä ruokaa- jota kehosi ei muutoin haluaisi
01:16 MAISSI TÄRKKELYS (cornstarch) siinä ei ole meille mitään hyvää- Se on muunneltua MAISSIA
01:50 Modifioitu -Muunneltu RUOKA Tärkkelys- Se voi olla MITÄ TAHANSA
01:54 RUOKO SOKERI (cane sugar)- Se on Makeutus aine- Se Voi tarkoittaa mitä tahansa- Hiiva Uute- se on usein Pseudonyymi- Monosodium GLUTAMAATILLE – tai muulle Keinotekoisellle Makeutusaineelle
02.09 SOIJA Proteiini Isolaatti- Se on Soijasta- joka itsessäänkään ei ole hyvä ravinto ihmisselle – siitä kammottavasti (harshly) Prosessoitu OHENTEILLA ja HAPOILLA – joilla ISOLOIDAAN nämä Proteiinit
02:28 FOSFAATIT (phosphate) Käydään tämä myöhemmin pariin kertaan läpi- Fosfaatit ovat kehossamme balanssissa KALSIUMIN kanssa- LUUSTOSSAMME on 10 osaa Kalsiumia / jokaista 4 osaa FOSFORIA vastaan- Fosfori on siis tarpeellinen –
JA Aina kun saamme liikaa Fosforia- se on huoono asia kehollemmme- Eli silloin epäbala nssoimme KALSIUMIN tasoa – Vähennämme silloin siis Kalsiumia Luustostamme
03:02 Prposessoitu ruoka Joka sisältää runsaasti Fosfaatteja- ne lisäävät LUU KATOA- ja OSTEOPOROOSIA- Eli Tölkki Ruoka joka sisältää kaikkea muutakin kuin Fosfaatteja (phosphate) on esimerkki Ruoka joka ei ole hyvää ravintoa meille- ja ne sisältävät satoja eri aineksia- Tutkikaa siis sisällys kuvausta

03:20 2# Valkoinen VEHNÄ LEIPÄ
On enää vähän puhetta että nämä olisivat terveelistä ravintoa
Ensinnäkin- Ne ovat HYBRIDISOITUJA (hybridized)
JA Geneettisesti muunnelltuja
Eli jalostettu tuottamaan enemmän SATOA- jalostettu kestämään paremmen säätä- ja jalostettu sisältämään tietyn laisia GLUTEENEJA – jotka ovat erityisen ”tarttuvia” (sticky)- Ja näin saadaan Leivästä ”kuohkeaa” (fsuper-Fluffy)- kuohkeutta – ja kiintoisuutta jota ei muilla VILJA lajeilla saavuteta
04:02 Useilla on vaikeukisa sietää tätä GLUTEIINIA (gluten)- eli siksi useat voivat syödä ikiaikaista Vehnää- mutta ei tätä Modernisoitua vehnää
Vehnän Jyvä- sisltää 3 aine osaa- TÄRKKELYS- LESE (bran)- ITU (germ)
ja Tärkkelys on tosienlaista SOKERIA
Lese on Kuitua
ja Itu (germ) on se missä Rasva liukoiset Vitamiinit ja Mineraalit ovat-
MUTTA kun Vehnä Prosessoidaan ja rakennetaan tällaista kuokeaa kinto leipää – Silloin poistetaan KUITU- ja kaikki RAVINTEET
Tämän vuoksi useat eivät enää suosittele tällaista leipää – sanovat sitä ”tyhjäksi” kaloreista
JA jotkut myös sanovat että sillä on korkea Glygcogeeninen indeksi (glycemic index) 75 tasolla- Korkeampi kuin Pöytä SOKERILLA- Eli se nostaa hurjasti VERENESOKERI tasoa
Eli se on vain toisenlaista Sokeria
Tällainen leipä alkaa tuottamaan Verensokeria sekunneissa kun laitat sitä suuhusi- ja verensokeri taso nousee minuuteissa korkelalle
05:12 VEHNÄ sisältää myös ”Vehnä agglutiniiniä” (agglutitinin)- joka on LEKTIINI MYRKKY- Toisille se on elämää muuttava myrkky ja toiset sietävät sitä paremmin- eivät jurri huomaa sen vaikutusta
Tämä myrkky Vahingoittaa SUOLEN SEINÄMÄÄ- Aiheuttaa Ärtyvän Suolen– ja Vuotavan Suolen (leakuy gut) syndroomia- ja ruoka Yliherkkyyksiä
05:50 Tämä tapahtuu Myös kun Lektiini Ärsyttää INTIMAA- eli VERISUONEN seinämää
Ja aiheuttaa näin Sydän Verisuoni sairauksia– ja aiheuttaa Tulehduksia Sydän verisuoni – systeemiin
06:04 Toinen Vehnän ongelma on- se että se koostuu pääasiassa GLYFOSAATISTA (glyphosate)- Joka mahdollisesti KARSINOGEENINEN- JA on Siksi KIELLETTY useissa maissa Maailmanlaajuisesti
06:16 Sitten todella kiinnostavaa- JOKAINEN tunnistaa että tällainen Vaalea Vehnäleipä on ”Roskaruokaa” MUTTA tämä läheisesti siihen liittyä- TUMMMA VEHNÄ Leipä (wheat bred)- SITÄ ”Promotoidaan Terveellisenä”perus elintarvikkeena- ja jopa ”tarpeellisena”
Kun katsomme pitkää rakenne listaa- SE on liki Samanlaista kuin Vaalea Vehnä leipä
Ainoa ero Tässä ”KOKOJYVÄ” vehnä leivässä on – siinä on mukana LESE kuitu (bran) ja ITU (germ)- eli tämä periaatteessa on hyvä- ei siis tulisi poistaa ravinnosta terveellisiä osia
Toinen ero- tällä ”kokojyvä” leivällä vaaleaan on- sen Glygeeminen indeksi on 74 kun se Vaalealla on 75- Eli aivan saman vaikutus Verneoskeriin
Kaikin muin osin nämä ovat identtisiä – Vaaleasta vain poistetaan tietyt osat
ELI molemmat aiheuttavat samalla tavalla Vahinkoa kehoillemme
Välttäisin siis MOLEMPIA

07:27 3# TONNIKALA- ei ainoastaan tölkki tonnikala
Vaikka se on Täyttävää- Helppoa- ja maukasta ruokaa -MUTTA se sisältää ELOHOPEAA (mercury) – Tonnikala on Iso SAALISTAJA- ja kun se syö meren pienempiä – Siihen TIIVISTYY / KERTYY kaikki MYRKYT noista pienemmistä Merenelävistä
07:55 On tutkimus joka kertoo Raskaiden Naisten tulisi erityisesti välttää Tonnikalaa kaikkinensa- koska Elohopea on niin potentti HERMO MYRKKY (neurotoxin) että se estää syntyvän LAPSEN AIVOJEN ja HERMO järjestelmän muodostumisen ja kehityksen
Mutta mielestäni me myös haluamme Ymmärtää- että jos sillä on tällaiset vaikutukset Raskaan oleviin NAISIIN ja Syntyviin LAPSIIN- SIKIÖIHIN- Nii myös meidän muiden tulisi olla varovaisia Tonnikalan kanssa- Eli Älä pidä sitä Päivittäisenä Ruokana (staple)- eli kerran pari parissa viikossa- tai kuukaudessa

08:35 4 # ”KEVYT LIMUKAT”
Minä saan myös usein kysymyksiä ”sopivatko Ne KETO Ruokavalioon” tai ”Nostaako se Insuliinitasoa- ja katkaisee Paaston”
JA Vastaus on: Se ei nosta insuliinia ja sopii tällä katsannolla KETOruokavalioon- MUTTA NUO ovat irrevantteja Kysymyksiä – SILLÄ Tämä ei ole RUOKAA! ei enempää ruokaa kuin lyijyllä maalatut perunalastut
EThalua sisääsi tätä ASPARTAAMIA– se yksi tunnetuin Keinotekoinen Makkeutusaine – ja se hajoittuu FORMALDEHYDIKSI – joka on (embalming)- eli PALSAMOINTI aine-
Ja ETANOLIKSI- eli PUU-ALKOHOLIKSI- joka tekee sinut SOKEAKSI… JA Lista Aspartaamin haitoista on Loputon….MUTTA silti se on yhä markkinoilla
09:37 Toinen Keinotekoinen makeutus aine on SUKRALOOSI– joka tunnetaan myös SPLENDA nimellä- Kun tätä merkkinoitiin ja promotoitiin- HE tiesivät ettivät ihmiset pidä keinotekoisita makeutus aineista- ELI siksi He käyttivät paljon voimavaroja- aikaa ja energiaa- Promotoidakseen Sukraloosia (cholo-carbon) ”LUONNOLLISENA”- sanoen” se on luonnollista kuin Hiilihydraatit ja merisuola- ja koska hiili on jokaisessa elävässä- MUTTA mitä Valehtelivat- on se- että nämä cholo-carbon koskaan esiinny luonnossa YHDISTEENÄ- vaikka sellaista kuvaa pyrkivät esittämään
JA Sukraloosin valmistuksessa He tekevät vahvan sidoksen- eli Kovalenttisen Sidoksen näiden kahden välille- eli cholo-ja carbon jakavat elektroni parit atomiensa kanssa- JA kun He tekevät näin tulee TUHOLAISMYRKKYJÄ (pestisides)- JA juuri tälla tavalla Sukraloosi löydettiin – eli Tuholaismyrkyn kehitys kaaressa he havaitsievat sen maistuvan makealta- Eli DDTAldrinDieldrinChlordaneTrans Nonachlor– LISTA on pitkä- ja tämä on vain pieni osa tuholaismyrkyistä tällä electronien jakamis sidoksella
10:46 Mitä näillä asioilla – tuholais myrkyillä on yhteistä? Ne ovat siis cholo-carboneita- toiselta nimeltään Organo Clorideja
Ja ne on havaittu niin MYRKYLLISIKSI-että ne on kielletty vuosikymmeniä sitten
Mutta ne läpäisevät niin hyvin yhteiskuntamme – että vielä 50-60 vuotta niiden kieltämisestä – niitä yhä havaitaan mitatuin määrin

11:07 5 # PERUNALASTUT
Yleisimmin kuulet että ne ovat huonoa ruokaa koska ovat Suolaisia
Ja Rasvaisia
Minulla ei ole ongelmaa näiden kahden asian suhteen- Tietysti niissä on paljon kaloreita
JOTAKIN kiintoisaa tässä kuitenkin on- NE saavat aikaan Pohjattoman himon niitä kohtaan- koko pussin- Jos syöt pekonia tai lihaa- tao Rasvaa- tulet nopeasti kylläiseksi- Mutta Perunalastuista et tule kylläiseksi-
JOS pussi on auki syöt koko pussillisen
Eli se toimii ennemmän kuin kuin HUUME
11:53 Eikä pelkästään RASVA ole vahingollista- MUTTA Rasvan LAATU- Nämä Perunalastut paistetaan Masvi SIEMEN ÖLJYISSÄ- kaupallisesti teollisesti karmeasti kemikaalein ja kovassa kuumuudessa valmistettuja- jo tehtaalla hapettuneita Öljyjä
Jotka tuovat kehoomme HAPETUSTA- ja TULEHDUSTA- ja kehittävät INSULIINI Resistenssiä – koska ne ovat Tulehdusta aiheuttavia ja Hapettumaan reagoituvia (kaksi vapaata ””hapettumaan valmista” hiilisakaraa molekyylki rakenteessa) (reactive oxygen spieces)
12:16 Kun tulin USA:han – Yllötyin kun Peruna lastut – niitä promotoitiin Ruuaksi
Itse ajattelin että niitä käytetään kerran kuukaudessa – juhlien yhteydessä (party snack) – MUTTA täällä sitä tarjotaan kaikkialla- Jokainen pikaruoka on mahdollista saada Peruna lastuilla
Eli epäonneksemme – Muu maailma seuraa tätä Amerikan mallia- Jossa yhä enemmän Prosessoitu Ruoka on ruokaohjeemme ja ruoklautasemme täyte


12:53 6 #
”Feikki” VAAHTERA SIIRAPPI
Oikea Vaahtera siirappi on kohtuullisen luonnollisne tuote- Periaatteessa poraat reiän vaahteran runkoon ja siitä valuu Siirappia- SIINÄKIN kin on aika paljon SOKERIA – ja hiukan ravinteita- ja sopii sekin vain harvoin käytettäväksi- eli näin käytettynä minulle on ok käyttää Vaahtera siirappia
13:22 MUTTA- kun alat syömään joka päivä- pannukakkujen ja räiskäleiden kera niin SOKERIN määrä on ongelma
Kun Yleensä teollinen ja kaupallinen tuote ei ole enää Hyväksi lainkaan- Nyt se on ensinnäkin tyhjä kalorista SOKERIA- eli tämä teollinen pannukakku Siirappi – eli jiopa paahempaa kuin pöytä SOKERI- koska siinä käytetään Korkea FRUKTOOSISTA Maissi Siirappia (HFCS-high fructose corn syrup)
13:56 Tai jopa pahempaa- kun he tarjoavat ”SOKERI-Vapaata” Siirappia- Eli sokerista siirappai ilman sokeria- NYT se on moni-kemikaallinen tuhoisa tuote
Nyt meillä on siis SORBITOL- Natrium Suola (Selluloce Cum)- Karamelli Väriä- Sodium Bentsoaattia- Asesulfaami K (E950) (Acesulfame Potassium)- Luonnolliset ja keinotekoiset Makeutusaineet- SODIUM- Natriumheksametafosfaatti (hexametaphosphate)- Fosfori HAPPO (Phosphoric acid) ja SUKRALOOSI – ja lista jatkuu….Eli kun näet näitä aineta- Vältä tällaista tuotetta
Ja pointtina- Meillä on tämä FOSFAATTI (phosphate) FOSFORI Hapossa- Joka on luonnollista pienissä määrin – MUTTA kun alamme saamaan sitä enemmän ja enemmän näistä Prosessoiduista ruuista
NYT se alkaa poistaa KALSIUMIA pois LUUSTOSTAMME- ja promotoi OSTEOPOROOSIA

14:43 7 # MARGARIINIT
Tällä on kiintoisa historia- se alkaa vuodesta 1869 – Kun Napoleonilla oli haaste – miten saada hapla VOIN KORVAAJA- joka auttaisi armeijaansaja myös köyhä kansa saisi näin edullisemman elintarvikkeen- Napolen siis kokosi tutkijoita kehittämään tätä Vin korviketta
15:07 Näin siis alkuun korvikkeena toimi
TALI- joka sekoitettiin Veteen ja maitoon jo Napoleonin aikana
KUNNES suuri LAMA 1929 ja Toisen Maailmansodan 1945 aika -Koska säännöstely oli tarpeen- eikä Eläin peräistä ravintoa riittänyt kaikille – eikä TALIA (tallow) siis ollut kaikille satavallia
15:30 NYT alettiin siis käyttää Kasvi SIEMEN ÖLJYJÄ (KASVI ÖLJYJÄ) yhä enemmän
Ongelmana oli- että TALI on huoneenlämössä Kiinteää – Mutta Siemen Öljyt nesteisiä öljyjä – myös jääkaappi lämpötilassa
15:50 Niinpä oli tarpeen keksiä keino tehdä Kasvi Siemen Öljyistä MARGARIINIA- Prosessina HYDROSOINTI (hydrogeneration) keksittiin avuksi tähän- Pumpataan Hydrogeeniä (VETYÄ) (hydrogen) Kasvi Siemen Öljyihin Korkeassa Lämpötilassa- Jolla ”Saturoidaan ” tämä Saturoimaton Öljy kiinteäksi
16:04 MUTTA tässä prosessissa muodostuu TRANS RASVOJA- ja ne ovat yleisesti Ihmiselle Haitallisiksi tiedettyjä ja kiellettyjä – Eli nyt on Ruoka pakkauksissa tuote sisältö listat
16:17 MUTTA täss on kiintoisa asia- Kuten tässä listassa- Trans Rasvat sanotaan niiden osuus 0 %- MUTTA tässä kohtaa pienellä printillä sanotaan (Partially Hydrogenerated)- eli osittai Hydrosoitu- JA kuten tiedämme – Tämä tuottaa TRANS Rasvoja- eli toisaalta sanotaan 0% mutta toisalla listassa mainitaan että on
ELi tämä on sisällys listaus ”temppu” Eli VALHE (lying) on sanoa 0% Trans Rasvojen osuudeksi
Eli 0 gr annoksessa voi olla 0.4999 grammaa Trans Rasvoja – Ei pakkauksen kokomäärästä – vaan annoksesta
JA ”annoskoko” voidaan määritella aika vapaasti- Esim- 5 gr annos -sisältää 10 % Trans Rasvoja
17:25 JA nämä Trans Rasvat ovat erittäin MYRKYLLISIÄ- jos annoskoko on 10 grammaa -siinä voi olla noin 5 % Trans Rasvoja
Ja tässä nimenomaisessa pakkauslistassa-Ruokalusikallinen – se on noin 12 grammaa- eli siinä on voi olla 4,2 grammaan Trans Rasvoja- Ja silti saadaan sanoa ”0 % Trans Rasvoja annoksessa”
Älä siis mene lankaan näiden temppujen ja valheiden kanssa- Valmistajat siis VALEHTELEVAT
17:50 Ja heillä on toinen toisen jälkeen ovela hämäävä nimi Mainoksessaan kuten ”en voi uskoa ettei tämä ole voita”
Uksokaa siis – se ei ole todellakaan ole voita :

18:15 8 # ENERGIAJUOMAT
Ihmiset juovat näitä – koska tuntuu että ne tuovat energiaa- Mutta tämä on HARHALUULO- Ne eivät tuo sinulle energiaa- VAAN Lainaavat energiaa-
Eli nämä juomat ovat Stimulantteja – ja stimulantteja on kuten KOFEIINI – joka piristää sinua hetkellisesti – ja mitä enemmän juot näitä- sitä enemmän joudut siitä myöhemmin energiavajeella vastamaan
Niisä on myös GUARANAA- mikä on vain toinen nimi kafeiinille- Eli Guaraana on toinen kasvi joka sisälytää Kofeiinia
Teollisuus laitta sekään myäs synteettistä B- Vitamiiniä – joka isoina annoksian toimii stimulanttina
Ja lisäävät myös SOKERIA tai pahempaa – eli se nostaa ylös Verensokerin- ja olet pirteä hetken aikaa
Tai siis pahemmpaa kuin sokeri- eli kutsuvat niitä ”SOKEROIMATTOMIKSI” ja lisäävät Kofeiinia ja keinotekoisa makeutusaineita
Eli nämä näyttävät antava sinulle energiaa- MUTTA vain lainaavata sitä sinulta- kuten luottokortii laina
Mitä enemmän käytät – sitä enemmän maksat myöhemmin
Se antaa sinulle”vaikutuksen” että sinulla on resusrsseja lyhyt aikaisesti- Mutta se maksaa sinulle paljo enemmän myöhemmin

19:51 9 # HEDELMÄ MEHUT
VAIKKA ne tehdään Hedelmistä – Ja nyt mehuun konsentroidaan ravinteita – eli ne voisivat teoriassa olla hyödyllissiä – ajatuksella että koska on paljon ravinteita- san silloin paljon ravinteita niistä
20:13 MUTTA tällöin myös saat Hurjan määrän SOKERIA- eli kun voit saada jotakinjota haluat- MUTTA saaatkin ison määrän SOKERIA- jota et siis halua
20:25 JA toinen ongelma on se- Jos ostat ne tuotteena Kaupasta-
Ne ovat PASTOROITUJA – jo lainvaatimustenkin mukaan – eli tapetaan Entsyymejä- kaikki elämän myodot joita tuotteessa oli – tuhotaan kaikki Ravinteet Eli kaupasta ostettuna tuotteena jota Hedelmä mehuksi kutsutaan – Se on todellisuudessa vain SOKERI VETTÄ
Aivan kuten SOKERI LIMUKAT (soft drinks)- eli vaikka väitettäisiin sisältävän vähän jotakin- vitamiineja- Ne ov<at Sokeri Vettä

20: 56 10 # DELI- LIHAT eli KINKUT -MAKKARAT- SALAMIT
(ham-sausage-salami)- Näitä tehdään Possusta Naudasta Kalkkunasta- Kanasta- Ne ovat erittäin suosittuja
Niissä on paljon SUOLAA?
MUTTA tämä Suola ei ole suuri huolenaihe niissä
Liittyvätkä ne SYÖPIIN?
On ymmärrettävä ero raaka tuoteella ja jalosteella
On kysyttävä miten lihakarja on kasvatettu- Onko Jyvillä ja pelleteillä vai Heinälaidunettu karja
Ja vieläkin tärkeämpää on kysyä- MITÄ on jalosteeseen Lisätty? !
Eli jos Hyvään raaka materiaaliin lisätään paljon kemikaaleja ja roskaa- Näin siitä tulee myrkkyä
21:55 Eräs lisättänä aineoasa on NATRIUM NITRAATTI (sodium nitrate) – se on säilymisen lisäainen (preservative) joka lisää ja ylläpitää tuotteessa PUNAISTA VÄRIÄ- Mutta tämä ei ole tarpeellinen- eli on hyviä tutteita ilmankin tätä
Lisä aineina on myös erilaisia SOKEREITA- ja KEMIKAALEJA kuten BHT-(butylated hydroxytoluene) ja paljon muuta saman laisia kummallisin nimin-
Lisäaineinan myös MONOSODIUM GLUTAMAATTIA- Se on EXITOSIINI myrkky – jolla saadan ruoka maistumaan paremmalta – saa aivosi uskomaan ne hyvän makuisiksi- ja syöt enemmän kuin normaalisti söisit
Myös MAISSI TÄRKKELYSTÄ (corn starch)
Ja lisä väriä ASPARTAAMILLA
SUKRALOOSIA- koska ihmiset rakastavat makeaa makua

22:55 ONNEKSEMME- nykyään on paljon vaihtoehtoja – Myös tässä ”deli- liha ” Makkara luokassa- laadukkaita tuotteita-jotka palvelevat myös terveyttämme- joissa ei ole näitä kemikaaleja ja keinotekoisia isäaineita- ja Raakamateriaali on laadukasta